Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DURAĞAN BELEDİYESİ'NDEN SÜNNET ŞÖLENİ

        SİNOP (İHA) - Durağan Belediyesi tarafından 2. Geleneksel Sünnet Şöleni gerçekleştirildi.

        Şölende, mehteran takımının gösterisi yapıldıktan sonra Kur'an tilaveti gerçekleşti. Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, yaptığı konuşmada bu yıl 50 çocuğu ücretsiz sünnet ettirdiklerini söyledi.

        "Geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz sünnet şölenimizde, ailelerimizin ve çocuklarımızın mutluluklarını paylaştık. Bu yıl da 50 çocuğumuzu ücretsiz sünnet ettirerek mutlu günlerine ortak olduk" diyen Kılıçaslan, sözlerine şöyle devam etti: "Değerli hocalarımız bu vesileyle atandaşlarımıza Kuran ziyafeti verdi. Bu güzel görüntüyü oluşturdukları için kendilerine teşekkür ediyorum. Programımıza uzaktan, yakından katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün aynı ilçede yaşadığımız, aynı özlemleri, aynı kaygıları birlikte paylaştığımız 50 yavrumuzun yakınlarıyla birlikte, çocuklarımızın ilk mürüvvetine, ilk heyecanına ortak olduk. Sünnet olacak kardeşlerimizin de ömür boyu en az bugünkü kadar mutlu olmalarını diliyorum. Çocuklarımız hepimizin geleceği, onların en iyi şekilde yetişmesi için başta anne ve babalarımız olmak üzere elimizden geleni yapacağız. Sosyal desteklerimiz ve buna benzer hizmetlerimizle, çocuklarımızın daha iyi şartlarda yetişmelerini amaçlıyoruz. Bugün bizim için en mutlu günlerden birisidir."

        Belediyeciliğin sadece kaldırım, yol, kanalizasyon çalışmalarından ibaret olmadığını söyleyen Kılıçaslan, "Sosyal belediyecilik de bizler için önemlidir. Göreve geldiğimiz günden bu yana gerek altyapıda olsun, gerek üstyapı çalışmalarında olsun, gerekse kültürel ve sosyal belediyecilik anlamında olsun birçok çalışmalara imza attık ve atmaya devam edeceğiz. Yapmış olduğumuz çalışmaların birçoğu, Durağan tarihinde ilk olma özelliğine sahip. Bu çerçevede, Durağan'da ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz, vesile oluyoruz. Bundan sonraki zaman dilimlerinde ise daha fazla hizmet etme gayesiyle Durağan'da daha fazla çalışmaya devam edeceğiz. Erkekliğe ilk adımı atan yavrularımızı tebrik eder, sağlık mutluluk ve başarı diliyorum. Onların memleketimize, milletimize,Durağan'ımıza faydalı evlatlar olmasını diliyorum" dedi.

        (SNP-SLH-Y)

        31.08.2015 17:12:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa