Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKINCILAR'DA 60 HEKTAR ORMANLIK ALAN KÜL OLDU

        SİVAS (İHA) - Sivas'ın Akıncılar ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında 60 hektar alan kül oldu.

        Akıncılar ilçesinde meşe ve çam ağaçlarının bulunduğu bölgede henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının çıktığı mevkinin dağlık ve engebeli olması nedeniyle itfaiye araçları yangına müdahale edemedi. Akıncılar Belediyesi personellerinin ve vatandaşlarında katılımıyla yangın kazma ve küreklerle yaklaşık 2 saatte kontrol altına alındı. Daha sonra Koyulhisar Orman İşletme Şefliği ekipleri tarafından soğutma çalışmaları yapıldı. İlçe merkezinin yaklaşık 100 metre yakınında çıkan yangın sırasında rüzgar olmaması ve yangının geniş alanlara yayılmadan kontrol altına alınması olası bir faciayı önledi. Yangında yaklaşık 60 hektar orman kül oldu.

        Akıncılar Belediye Başkanı Hasan Şen yaptığı açıklamada; söndürme çalışmalarına katılan herkese teşekkür ederek, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.

        (UY-AÖ-Y)

        20.08.2015 17:14:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa