Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VALİ ÇOMAKTEKİN'DEN KÖY YOLLARINDAKİ ÇALIŞMALARA İNCELEME

        - AMASYA VALİSİ İBRAHİM HALİL ÇOMAKTEKİN:

        - "HEMEN HEMEN BÜTÜN KÖY YOLLARIMIZI YENİLİYORUZ"

        MURAT ÇELİK A.

        AMASYA (İHA) - Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, İl Özel İdaresi tarafından Gümüşhacıköy ilçesine bağlı Kağnıcı – Dumanlı köyleri arası yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

        Kaymakam Hüseyin Tekin ve İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çittır'ın da katıldığı incelemede Vali Çomaktekin'e bilgiler veren İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Yıldırım 17 kilometre uzunluğundaki yolda süren çalışmaların yaklaşık maliyetinin 450 bin TL olduğunu söyledi.

        İl genelinde ulaşıma dönük altyapı çalışmalarına büyük önem verildiğini belirten Vali Çomaktekin, "Hemen hemen bütün köy yollarımızı yeniliyoruz. Yeni ulaşım ağları açıyoruz" dedi.

        Bölgede bulunan 10 köyün 3 bin nüfusa sahip olduğunu belirten İbrahim Halil Çomaktekin, "Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın kamu hizmetlerinden en üst seviyede faydalanmaları için gerek ulaşım, gerek altyapı, gerekse içme suyu alanlarında İl Özel İdaremiz tarafından bir çok noktada çalışmalar sürdürülmektedir. Bununla birlikte köylerimizdeki ekonomik düzeyin artması için tarım ve hayvancılık alanında çeşitli projelerde devam etmektedir. Bugünde bu çalışmaların bir parçasını oluşturan yol yapım alanında incelemeler yapıyoruz. Yapımı devam eden bu yolun köylerimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

        Yol çalışmalarını sürdüren personelle fotoğraf çektiren Çomaktekin, vatandaşlarla da sohbet etti.

        (MÇ-SLH-Y)

        20.08.2015 14:58:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa