Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ'TA DOĞA SPORLARI PANELİ

        - KAHRAMANMARAŞ'TA KLAVUZLU BARAJINDA BULUNAN SU SPORLARI MERKEZİNDE ''DOĞA SPORLARI'' PANELİ DÜZENLENDİ

        İDRİS OKUR

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Kahramanmaraş'ta yapımı tamamlanan ve kullanıma açılan Klavuzlu Brajı'nda bulunan Su Sporları Merkezi'nde ''Doğa Sporları'' paneli düzenlendi. Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği panelde kentin tarihi ve kültürel miraslarının değerlendirilmesi su ve doğa sporlarının geliştirilmesi ele alındı.

        Yapımına başlanan kayak merkezi ve faaliyete açılan Su Sporları Merkezi'nin nasıl değerlendirileceği konusunda da bilgi alış verişinin yapıldığı panele Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Oniki Şubat Belediye Başkanı Mustafa Anteplioğlu ile çok sayıda davetli katıldı.

        Burada konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç, doğal zenginlikler bakımından Kahramanmaraş'ın çok zengin bir yapıya sahip olduğunu söyledi. Kentin doğal zenginliklerinden vatandaşlarında faydalanabilmesi için ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını ifade eden Erkoç, ''Şehrimizin bazı bölgeleri doğal güzellik bakımından Karadeniz kadar güzel ve bitki çeşitliliği bakımından zengindir. Ben Karadeniz bölgesinde bazı yerlerini dolaştım inanın kentimizdeki Andırın ve Göksun arasının oralardan eksik bir yanı yoktur'' dedi.

        Vali Güvençer ise kentin dinamizmine doğal zenginlikleri de katarak sinerjisinin daha da arttırılması gerektiğini aktardı. Her kurum ve kurum yöneticisinin elinden geleni yapması gerektiğini dile getiren Güvençer ''Bizler mevcudiyetimizle bu şehre hizmet etmek için çalışıyoruz. Turizmin Kahramanmaraş'ın mekanik aksamına eklenmesi gerekiyor. Bu il elinde bulundurduğu potansiyeli daha iyi kullanarak ben inanıyorum ki daha ileri seviyelere çıkacaktır'' ifadelerini kullandı.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, yeni yapılan ve faaliyetlerine başlayan Su Sporları Merkezi'nin daha aktif ve iyi bir şekilde kullanıldığı takdirde önemli başarılara imza atılacağını kaydetti. Doğa ve su sporları alanında kentte çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğine vurgu yapan Kaçakçı, yaptıkları çalışmaların neticelerini almaya başladıklarını söyledi.

        Konuşmaların ardından merkeze gelen su sporları yarışmacıları gösteri düzenleyerek dereceye girenler ödüllendirildi.

        (İDO-AKL-Y)

        18.08.2015 16:08:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa