Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DURAĞAN'DA TARİHİ CAMİNİN ŞADIRVANI YENİLENİYOR

        SİNOP (İHA) - Sinop'un Durağan ilçesinde Tarihi İsmail Bey Camisi'nin şadırvan ve tuvalet sorunu Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nce yapılan proje ile çözülüyor. Uzun yıllardır vatandaşların rahatsız olduğu önemli bir eksik ortadan kalkıyor.

        Yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan yaptığı açıklamada, "İsmail Bey Camimizin bakıma ihtiyacı olan şadırvan ve bay-bayan tuvaletleri yeniden modern bir şekilde yapılarak halkımızın hizmetine sunulacak. Çalışmalar birkaç ay içinde tamamlanıp şadırvan ve tuvaletler kullanır hale gelecek. Seçim öncesinde halkımıza vaatte bulunmuştuk. Bu vaadimizi yerine getirdiğimiz için son derece mutluyuz. Her zaman söylüyoruz. Biz Durağan sevdalıyız, Durağanlıya sevdalıyız. Durağan'a hizmete ömrünü adamış, Durağanlının derdiyle hemhal olmuş insanlarız. Durağan bizim her şeyimiz. Doğup büyüdüğümüz, bizi biz yapan topraklar. Rabbim bizleri utandırmasın. Hemşerilerimize nice yıllar hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin" dedi.

        (SNP-SLH-Y)

        17.08.2015 12:40:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa