Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ'NİN SON ÜYESİ ÇAMOLUK OLDU

        - GİRESUN'UN ÇAMOLUK İLÇESİ TÜRKİYE GENELİNDE ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATAN TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ'NİN YENİ ÜYESİ OLDU

        GİRESUN (İHA) - Giresun'un Çamoluk ilçesi Türkiye genelinde önemli çalışmalara imza atan Tarihi Kentler Birliği'nin yeni üyesi oldu.

        Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme, tarihi eserlerin korunması konusunda yaptıkları çalışmalar neticesinde Tarihi Kentler Birliği üyesi olduklarını açıkladı. Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme "Çamoluk Belediyesi'nin kentsel birikimlerini Tarihi Kentler Birliği'nin bilgi ve birikimi ile birleştirerek doğal güzellikleri daha ileri yıllara taşıma azim ve gayretindeyiz. Yerel yönetim politikalarında, tarihi, doğal çevre korumasına önem ve ağırlık veren bir belediyeyiz. Bu konuda kent kültürünü, sivil toplum katılımını ve toplumsal duyarlılığı geliştirme çabası içindeyiz. Kentlerin tarihi insanlık için vazgeçilmez bir mirastır. Yapacağımız çalışmalarla Çamoluk'un çehresi değişecek. İlçemiz küçük ama kültür ve doğasıyla çok güzel bir yerdir. Birçok tarihi eser bulunan ilçemiz doğasıyla da insanları büyülüyor. Buranın turizm kenti olması için birçok çalışma yapıyoruz. Yapılan değerlendirmenin ardından üyeliğimiz kabul edildi. Bundan dolayı çok mutlu olduk. Bu kararın ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz. Bu kararla birlikte ilçemizde kültür ve doğa turizmini hareketlendirmek için çalışmalarımız olacak" dedi.

        (AB-ÖS-Y)

        13.08.2015 13:44:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa