Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDINLAR CADDESİ'NDE DENETİMLER ARTIRILDI

        MEHMET NİYAZİ DENİZ

        SİİRT (İHA) - Siirt Belediye Zabıta Müdürlüğü, Aydınlar Caddesi'ni işgal eden seyyar satıcılara yönelik denetim uygulaması başlattı.

        Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehrin trafik akışının yoğun olduğu Aydınlar Caddesi'nde, işgallere yönelik şikayetler üzerine sabah erken saatlerde denetim başlatarak, tüm seyyar satıcıları caddeden kaldırttı. Kaldırımlara sandalye bırakan kahvehane esnaflarını da uyaran ekipler, uyarıların dikkate alınmaması durumunda bir daha ki denetimde cezai işlem uygulayacağı uyarısında bulundu.

        Zabıta Müdürü Naif Kaçar, kent merkezinde yaklaşık bir aydan bu yana devam eden denetimlerde uyarıları dikkate almayan bir çok esnafa cezai işlem uygulandığını, seyyar satıcıların da terazilerine en konulduğunu aktardı.

        (MND-MP-Y)

        11.08.2015 14:37:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa