Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYMAKAM YILDIZ'DAN "UYUM" AÇIKLAMASI

        TOKAT (İHA) - Turhal Kaymakamı Bünyamin Yıldız, Turhal'daki güzel uyumu bozmadan daha da güzelleştirerek hizmet vermek istediklerini söyledi.

        Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Çenesiz Turhal Kaymakamlığı'na atanan Kaymakam Bünyamin Yıldız'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Kaymakam Yıldız ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Turhal'daki güzel uyumu bozmadan daha da güzelleştirerek hizmet vermek istediklerini ifade eden Kaymakam Yıldız, "Onların dertleri ve sorunları için uğraşacağız. Sevinçlerine ve kederlerine ortak olacağız. O yüzden geldik buraya. Buradaki insanların daha iyi bir yaşam standardı elde edebilmesi için elimizden gelen her şeyi buradaki tüm bürokrasi ile birlikte Belediye Başkanımızla, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızla güvenlik güçlerimizle, esnafımızla, köylümüzle ve muhtarlarımızla birlikte tesis etmek için uğraşacağız ve gayret edeceğiz. İnşallah bizim için de çok hayırlı olur. 2 yıl Yeşilyurt'ta görev yapmıştım. Tokat'ı daha önce de biliyorum. Çokta severek ayrılmıştım. Tekrar gelmek benim için hakikaten onur verici güzel bir şey. Turhallılara beraber olmakta güzel" dedi.

        (Nİ-SLH-Y)

        04.08.2015 15:15:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa