Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN'DA BİSİKLET FESTİVALİ BAŞLADI

        GİRESUN (İHA) - Türkiye'nin birçok şehrinden yaklaşık 100 bisikletçinin katıldığı "Bisiklet Festivali", Piraziz'den başladı.

        Törende bir konuşma yapan Giresun Valisi Hasan Karahan, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin devam ettiğini dile getirerek , "Geçen hafta off road yarışmaları yaptık, bu haftada bisiklet festivali yapıyoruz. Önümüzdeki haftada Ada'ya yüzme yarışması düzenleyeceğiz. Çeşitli sosyal faaliyetlerimiz yazla beraber artarak devam ediyor. Uzak diyarlardan pedal basarak geldiniz, hoş geldiniz. Giresun'un güzelliklerini bizlerle paylaşacaksınız, gittiğiniz yerlerde bunu anlatacaksınız ve Giresun'u tanıtacaksınız. Giresun gerçekten uçuşa geçen bir şehrimiz. Havaalanıyla birlikte büyüyen, gelişen bir şehrimiz. Giresunlu hemşerilerinizi ve onların misafirlerini burada bağrımıza basacağız hep birlikte bu güzellikleri yaşayacağız" dedi.

        Vali Karahan, Piraziz ve Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Engin Güner tarafından kendisine hediye edilen bisikleti "Benim küçüklüğümde bisikletim olmadı. Bunun içinde bisiklet sürmeyi bilmiyorum. Bilmediğim tek şeyde bu. Her şeyi bilmek de doğru değil. Bunu Emniyet Müdürlüğünün Martı Timlerine hediye ediyorum" diyerek Giresun Emniyet Müdürlüğü'ne hediye etti.

        Bisikletçiler bu akşam Kümbet'te konakladıktan sonra Uzundere'den Kulakkaya'ya geçecek olup burada bir gece konaklayacak olan bisikletçiler 31 Temmuz sabahı Bektaş Yaylası üzerinden Bulancak'a geçecekler.

        Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde bir gece konakladıktan sonra Valilik önünde yapılacak olan törenle Karadeniz Giresun Bisiklet Festivali sona erecek.

        (RY-EK-Y)

        29.07.2015 17:24:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa