Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DAYANIŞMANIN GÜCÜ ŞARKILARLA KUTLANACAK

        ÇORUM (İHA) - Çorum'un Laçin ilçesi Karasoku köyünde yaşayan vatandaşların bir yılı aşkın süredir köylerinin geleceğine yatırım yapmak için devletle bir araya gelip verdiği dayanışma meyvelerini topladı.

        Birlik ve beraberlik içerisinde geçen bir yılın ardından köylerinin içme suyu sıkıntısını gideren, bununla kalmayıp; park, kamelya ve köy konağı gibi eserler ortaya çıkaran köy halkına, bu süreçte Çorum İl Meclis Üyesi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Çorum İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Aslan, ilçe kaymakamı Mehmet Erhan ve bazı bürokratlar da destek verdi. Dayanışmanın gücünü Türk halk müziğinin güçlü seslerinden Tülay Maciran, Mehmet Balaman ve Arzu Şahin'in katılımıyla 8 Ağustos tarihinde kutlayacak olan köy halkı, sosyal ve kültürel şenliği geleneksel hale getirmeyi arzuluyor.

        Çorum İl Meclis Üyeleri Başkanı Halil İbrahim Kaya, gelenekselleşmesini istediği konserler öncesi bir de müjde verdi. Kaya, "Karasoku Köyü gençleri için bir saha yaptık. Küçük düzenlemeler kaldı. Şenliğe kadar sahamız hizmete açılacaktır" dedi.

        (YHY-Y)

        29.07.2015 11:17:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çorum İlçeleri
        Tüm Çorum Haberleri
         Çorum

        Çorum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa