Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORYANTİRİNG FEDERASYONU'NDAN BAŞKAN YILMAZ'A ZİYARET

        BÜLENT VELİOĞLU

        BOLU (İHA) - Türkiye Oryantiring Federasyonu As Başkanı Koray Dever ve federasyon yetkilileri, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti.

        Bolu'da gerçekleştirilen Oryantiring Gelişim Kampı için ilde bulunan Oryantiring Federasyonu As Başkanı ve Federasyon yöneticileri, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarete Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Federasyon Eğitim Kurulu Başkanı Fahrettin Tufan Sarp, Federasyon İl Temsilcisi Mustafa Kuş ve Adım Spor Kulübü Başkanı Tarık Aksoy da katıldı. Ziyarette konuşan Oryantiring Federasyonu As Başkanı Koray Dever, spora ve sporcuya verdiği katkılardan dolayı Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a teşekkür etti.

        Başkan Yılmaz'da sporun her branşına ellerinden gelen desteği vereceklerini belirterek; "Bolu spor, turizm ve üniversite şehri olacak. Bizim tüm çalışmalarımız bu yönde. Bu sebeple sporun her branşına Bolu'da elimizden gelen desteğin fazlasını veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Bolu'da yaptığınız kampın başarılı geçmesini diliyorum ve ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

        (BV)

        28.07.2015 12:23:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa