Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KELKİT VADİSİNİN PARLAYAN YILDIZI OLACAK

        - GİRESUN'UN EN UZAK İLÇESİ OLAN 180 KİLOMETRE MESAFEDEKİ ÇAMOLUK KELKİT VADİSİNİN PARLAYAN YILDIZI OLACAK

        AHMET BİLGE

        GİRESUN (İHA) - Giresun'un Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme, dört ile sınır olan ilçesini Kelkit Vadisinin parlayan yıldızı yapacağını söyledi.

        AK Partili Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme göreve geldiklerinde "41 projeyle,41 kere maşallah" sloganıyla ilçe halkına verdiği vaatleri teker teker yerine getirdiğini belirtti.

        Başkan Akarçeşme, "Bizim hizmetimizin iki boyutu var. Bunlardan birisi maneviyat diğeri ise maddiyat boyutudur. Biz halkımıza her iki anlamda da hizmet yapmaya çalışıyoruz. Maddi boyutta valimizden, milletvekillerimize, il genel meclisi üyelerimizden muhtarlarımıza, çalışanlarımıza ekip ruhuyla hareket ederek halkımıza verdiğimiz vaatlerimizi teker teker yerine getiriyoruz. Bu anlamda ilçemizde yüksekokul binası yükselirken, birinci etap TOKİ inşaatı tamamlanmıştır. İlçemizde İmam Hatip Lisesi tamamlanırken kız ve erkek öğrenci yurtları yapılmaktadır. İlçemizin güzelleşmesi adına yapılan göl parkı led ışıklarla ışıklandırıldı ve çevresinde sosyal donatı alanları oluşturuldu. Şehir otogarı, sanayi sitesi, stadyum, kapalıspor salonu hepsi ya yapılacak yada yapılmakta olan çalışmalarımız içerisindedir. Manevi açıdan üzerimize düşeni yapmaktayız.İnşallah kültürel, inanç turizmi açısından da Giresun,Gümüşhane,Sivas ve Erzincan'a sınır olan ilçemiz Kelkit Vadisi'nin parlayan yıldızı olacaktır."dedi.

        (AB-EK-Y)

        10.07.2015 09:56:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa