Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        PTT'DEN ÜCRETSİZ BAYRAM KARTI

        YILMAZ ATAR

        BİNGÖL (İHA) - Bingöl PTT Başmüdürü Abdullah Taşdelen, Ramazan Bayramı'na özel ücretsiz tebrik kartlarının vatandaşlara dağıtılacağını söyledi.

        7 çeşit tebrik kartının ücretsiz olarak halka dağıtılacağını kaydeden Taşdelen, şirketin sunmuş olduğu hizmetlerinin vatandaşlar tarafından tanınırlığının ve kullanılırlığının artırılmasını sağlamak üzere 2015 yılının Ramazan Bayramına özel tebrik kartı kampanyasının düzenlendiğini belirtti. Taşdelen, "Bu kapsamda; 17-19 Temmuz 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan Ramazan Bayramı münasebetiyle, PTT tarafından 7 çeşit tebrik kartı bastırılmış olup ücretsiz olarak halkımıza dağıtılacaktır. Düzenlenen kampanya çerçevesinde toplam 7 çeşit tebrik kartı Bingöl-Genç-Karlıova-Kiğı-Solhan ve Yedisu PTT merkezlerimizde ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine sunulacak ve tanıtıcı faaliyetler yapılacaktır" dedi.

        (YA-YRT-Y)

        07.07.2015 15:56:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bingöl İlçeleri
        Tüm Bingöl Haberleri
         Bingöl

        Bingöl

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa