Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DOST-DER'DEN ARINÇ'A 18 MADDELİK RAPOR

        MEHMET SALİH KESKİN

        MARDİN (İHA) - Mardin Dostluk Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Dost-Der), dün Mardin'de çeşitli temaslar ve ziyaretlerde bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a 18 maddeden oluşan "Bölge, çözüm süreci ve 2015 genel seçimleri" konulu bir rapor verdi.

        Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, çeşitli temaslarda bulunmak üzere dün Mardin'e gelmişti. Partisi adına düzenlenen iftar programına katılan Başbakan Yardımcısı Arınç, partisine bağlı olan Yeşilli ve Midyat belediyelerini de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bildi aldı. Valilik ziyaretinin ardından Fuat Yağcı Camii'nde öğle namazını kılan Arınç, buradan AK Parti Mardin il binasına geçti. Yolda karşılaştığı vatandaşlarla ayaküstü sohbet eden Arınç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bu arada Mardin ve ilçelerinde faaliyet yürüten Dost-Der, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a bölgedeki sıkıntılarla ilgili 18 maddeden oluşan "Bölge, çözüm süreci ve 2015 genel seçimleri" raporunu sundu.

        (MSK-YRT-Y)

        03.07.2015 15:24:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa