Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASKİ, NURHAK'TA KANALİZASYON ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

        MURAT SÜRÜCÜ

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kanalizasyon ve Su İşleri (KASKİ) Genel Müdürü Müdürü Mustafa Altunok, Nurhak ilçesinde devam eden kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

        Nurhak ilçesinde daha önceden yapımına başlanan ancak yarım kalan kanalizasyon çalışmaları KASKİ'nin Mart ayında düzenlediği ihale ile yeniden başladı. KASKİ, 35 kilometrelik kanalizasyon hattının ihalesini 3 milyon 488 bin TL karşılığında ihale ederek ilçedeki en büyük sorunlardan birini ortadan kaldırılması için girişimde bulunmuş oldu. Nurhak'ın kanalizasyon projesinin tamamlanması için yüklenici firmaya 220 gün süre tanındı.

        KASKİ Genel Müdürü Mustafa Altunok da, Genel Müdür Yardımcısı Murat Kayıoğlu ve İçme Suyu Dairesi Başkanı Fatih Şeker ile birlikte inşaat çalışmaları devam eden bu çalışmalarını yerinde inceledi. 2. ayına yaklaşan bu çalışmada gelinen son nokta hakkında yetkililerden bilgi aldı. Altunok, projenin ihale şartnamesi doğrultusunda ilerlediğini ve en kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Altunok, kanalizasyon projesin tamamlanmasıyla birlikte Nurhak'ın en önemli altyapı problemlerinden birinin ortadan kalkacağını kaydetti.

        (MRT-ADN-Y)

        03.07.2015 11:35:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa