Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        8 KİLOMETRELİK KÖY YOLUNA 830 BİN TL

        NURHAN İÇMEZ

        TOKAT (İHA) - Tokat İl Genel Meclisi Başkanı Adem Dizer, Çelikli köyü ile Çamlıbel beldesi arasında 1. ve 2. kat asfalt çalışması yapılan yolun toplam maliyetinin 830 bin TL olduğunu söyledi.

        Tokat İl Özel İdaresi Artova ilçesinde köy yollarında ve grup köy yollarında çalışmalarına devam ediyor. Çelikli köyü ile Çamlıbel beldesi arasında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Tokat İl Genel Meclisi Başkanı Adem Dizer, 2014 yılında İl Genel Meclisi'nin aldığı karar ile Çelikli, Çamlıbel arasında bulunan yaklaşık 8 kilometrelik yolu asfalt yapmak için karar aldıklarını hatırlatarak, "2014 yılının 9. ayında alt yapı çalışmalarını tamamladıktan sonra 1. kat asfaltını yaptık. 2015 yılında da şuanda 2. kat asfaltının yapıyoruz. Bu yolumuzun toplam maliyeti 830 bin TL'dir. İl genelinde ise ekiplerimiz köy ve grup yollarında onarım çalışmalarına devam etmektedir. Çelikli, Çamlıbel arasında yapılan bu yolumuz ülkemize ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

        (Nİ-SLH-Y)

        30.06.2015 15:51:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa