Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HAMAMÖZÜ KAYMAKAMI GÜNTEPE, BEYTÜŞŞEBAP'A ATANDI

        MURAT ÇELİK A.

        AMASYA (İHA) - Amasya'nın Hamamözü ilçesindeki bir spor tesisiyle ilgili konuyu görüşmek için 3 hafta boyunca telefonlarına cevap vermediğini gerekçe gösterdiği Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili'ne 2,5 ay önce twitter sayfasından "Padişah mısın" diye çatan Hamamözü Kaymakamı Kadir Güntepe'nin tayini Şırnak Beytüşşebap'a çıktı.

        3 yıldır görev yaptığı Hamamözü'nde öğrenciler yararına örnek meyve bahçesi, su sayacı timi, veli karnesi gibi çok sayıda projeyle adından söz ettirip, üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin motivasyonunun artması için de üniversite sınavlarına girip kendisinden yüksek puan alan öğrenciyi ödüllendiren, ayrıca ilçede çok sevilen bir yönetici olarak dikkat çeken Kadir Güntepe'nin 2015 Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi sonucu yeni görev yeri Beytüşşebap Kaymakamlığı oldu.

        Güntepe, son olarak ilçedeki üstü açık halı sahanın yıl boyunca kullanılması için yaptıkları projeyle ilgili aramalarına rağmen ulaşamadığı Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili'ne twitter sayfasından "Padişah mısın" ifadesinin yer aldığı açıklamasıyla gündeme gelmişti.

        (MÇ-SLH-Y)

        30.06.2015 11:54:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa