Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARAMAN'DA YAZ OKULLARI DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI

        MEHMET DAĞLI

        KARAMAN (İHA) - Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen yaz spor okullarının açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

        Kazımkarabekir Spor Salonu'nda gerçekleştirilen tören sporcuların kortej yürüyüşü yapması ve istiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, yaz spor okulları kapsamında 20 branşta çocuklara eğitimlerin verileceğini söyledi. Çocukları yaz spor okuluna davet eden Kısacık, hedeflerinin çocukları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak olduğunu ifade etti.

        Kayıtların yeni başlamasına rağmen bin 157 çocuğun yaz spor okullarına kayıt yaptırdığını belirten Kısacık, "İl Müdürlüğümüzün yaz spor okullarından faydalanmak isteyen, spora ilgi duyan sporla alakalı olan herkesi yaz spor okulumuza katılmaları için davet ediyorum. Amacımız, her alanda olduğu gibi spor alanında da farklı bir şehir meydana getirmek, spora duyulan ilgi ve alakayı artırmak" dedi.

        Program boks, basketbol ve jimnastik gibi branşlarda öğrencilerin yaptığı gösterilerle sona erdi.

        Açılışa törenine, Karaman Valisi Murat Koca, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, daire müdürleri ve veliler katıldı.

        (MD-AH-Y)

        29.06.2015 15:38:36 TSI

        NNNN

        Tüm Yerel Haberler
        Karaman İlçeleri
        Tüm Karaman Haberleri
         Karaman

        Karaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa