Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VALİ BARUŞ KIBRISCIKLILARLA İFTAR YAPTI

        BÜLENT VELİOĞLU

        BOLU (İHA) - Bolu Valisi Aydın Baruş, Ramazan ayında gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Kıbrıscık halkı ile iftar açan Vali Baruş, burada şehit yakını, öksüz ve kimsesiz çocuklarla da bir araya geldi.

        Vali Baruş, Kıbrıscık ilçesine giderek Yatılı İlköğretim Bölge Okulu bahçesinde düzenlenen iftar programına katıldı. Orucunu Kıbrıscık halkı ile birlikte açan Vali Baruş burada şehit yakını, öksüz ve kimsesiz çocuklarla aynı sofrada yer alarak onlarla bir süre sohbet etti ve çeşitli hediyeler verdi. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftar sonrası Vali Baruş, ilçe Kaymakamı Emre Yalçın ile birlikte İlçe Orman İşletme Müdürlüğü'ne geçti ve burada çalışanlar ve ilçe esnafı ile bir süre sohbet etti.

        (BV)

        26.06.2015 16:13:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa