Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DERNEKPAZARI'NDA YÜZLERCE KİŞİ BİR ARADA ORUÇ AÇTI

        TRABZON (İHA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'un ilçeleri ve mahallelerinde vatandaşlarla açık hava iftarlarında bir araya gelmeye devam ediyor.

        Başkan Gümrükçüoğlu son olarak Dernekpazarı ilçesinde düzenlenen iftar programında Dernekpazarılı'larla bir arada oruç açtı. Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık ve AK Parti İlçe Başkanı Zeki Avni Usta'nın da hazır bulunduğu iftar programının ardından katılımcılara seslenen Gümrükçüoğlu, beraberce iftar yapmanın huzuru içinde olduklarını kaydederken, "İnşallah bu mübarek ay vesilesiyle kan gölü haline dönmüş olan memleketler; Suriye'yi, Filistin'i, Mısır'ı, Arakan'ı, Mymmar Müslümanlarını, Doğu Türkistan'ı, Azerbaycan'ı, Çeçenistan'ı da inşallah kurtarmaya vesile olmamızı nasip eder. İnşallah onlarda kendi hür iradeleriyle birlikte dinini, maneviyatını en iyi şekilde yaşayabilecek bir istiklale kavuşurlar. Ben tekrar tekrar teşriflerinizden ötürü hepinizden Allah razı olsun diyorum. Evlerinizde rahatça iftarlarınızı yapabilecekken burada bizleri yalnız bırakmadınız. Allah inşallah hepinizin ebedi hayatta ayaklarınızı cennete vardırsın, Allah hepimizin, hepinizin geçmişlerine rahmet eylesin. İnşallah kazasız belasız, mübarek bayrama erişmemizi nasip eylesin" dedi.

        (OK-ÖS-Y)

        21.06.2015 14:31:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa