Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ELAZIĞ'DA OKUL YAPTIRILMASI İÇİN İSTANBUL'DAKİ ARAZİ SATIŞA ÇIKTI

        HALİL İBRAHİM VARLI

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'ın Ağın ilçesinde öğretmen Emine Beşe tarafından bağışlanan araziye 8 derslikli okul yaptırılması için, başka bir hayırsever tarafından bağışlanan ve tahmini bedeli 2 milyon 750 bin lira olan İstanbul'daki arazi satışa çıkarıldı.

        Elazığ'ın Ağın ilçesinde emekli öğretmen Emine Beşe, kendi üzerine kayıtlı tek mal varlığı araziyi okul yaptırılması için bağışlamıştı. Emekli öğretmenin bağışladığı araziye okul yaptırılması için de iş adamı Mehmet Kemal Karabatak, kendisine ait değeri 2 araziyi Ağın Kaymakamlığı'na bağışladı. Ağın İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğine tarafından bağışlanan İstanbul'un Sancaktepe ilçesi Samandıra Mahallesi'nde bulunan 2 arsa satışa çıkarıldı. 22 Haziran'da Ağın İlçe Kaymakamlığı Birlik İhale Odası'nda açık arttırma ile satışı yapılacak olan araziler için tahmini bedel 2 milyon 750 bin lira olarak belirlendi.

        Arazilerin satılmasıyla birlikte ilçede 8 derslikle okul yapımına başlanacak.

        (HİV-YRT-Y)

        10.06.2015 12:44:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa