Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RİZE FIRTINA DERESİNDE KANO YARIŞLARI NEFES KESTİ

        RİZE (İHA) - Ardeşen Fırtına deresinde 5-6 Haziran tarihlerinde gerçekleşen Akarsu Kano Türkiye Kupası 3. Etap yarışmaları sona erdi.

        Müsabakalar sonucunda dereceye giren takımlara kupalarını Ardeşen Kaymakamı Cemil Kılınç ve Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik takdim etti.

        Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, yaptığı açıklamada, "Ardeşen ilçesinde yapılan müsabakalar bu yörede Kano Sporunun gelişmesine büyük katkı sağlayacaktır. Yapay parkurda geçekleşen 3. etap yarışmalarına katılıp başarı gösteren herkesi tebrik ediyorum. Önümüzdeki günlerde 11-14 Haziran 2015 tarihlerinde ilimizde Rafting 2015 IRF EURO CUP yarışmalarını izleme şansını elde edeceğiz. Tüm halkımızı Ardeşen Fırtına Deresine heyecanlı yarışmaları izlemeye davet ediyorum" dedi.

        SPOR ORGANİZASYONLARININ SORUNLARI RİZE'DE KONUŞULDU

        Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından Salarha Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen "Organizasyonlarda Yaşanan Aksaklıkların Değerlendirilmesi ve Çözüm Yollarının Bulunması" konulu seminer Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer Kalkan, Personel ve Eğitim Daire Başkanı Yusuf Karadağ ve 81 ilin Spor Şube Müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti.

        81 ilin Spor Şube Müdürlerinin katıldığı seminerde Gençlik ve spor alanında ortak bir anlayış, vizyon, politika ve hedeflere ulaşma, ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları ve diğer paydaşların hizmet ve faaliyetlerinde koordinasyon ve işbirliğini sağlamak, sporcu sayının arttırılması ve gençlik ve sporla ilgili sorunlar ile çözüm önerilerinin değerlendirilmesi yapıldı.

        2 gün süren seminer sonunda katılımcılara Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Çay Fabrikası ve Ayder Yaylası gezdirildi. Ayrıca katılımcılar Rize Merkez'de bulunan Spor Tesislerini incelediler.

        (OK-ÖS-Y)

        09.06.2015 10:52:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Rize İlçeleri
        Tüm Rize Haberleri
         Rize

        Rize

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa