Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS'TA 15 İLÇEDE AK PARTİ SANDIKTAN BİRİNCİ ÇIKTI

        MUHAMMED YASİR AYDOĞAN

        SİVAS (İHA) - Sivas'ta 7 Haziran genel seçimlerinde merkez ilçe ile beraber 17 seçim bölgesinin 15'inde sandıktan AK Parti birinci parti olarak çıktı.

        Sivas genelinde 211 bin 950 oy alarak 3 vekil çıkaran AK Parti, il genelinde merkez ilçeyle beraber 15 seçim bölgesinde diğer partilere fark attı. Sivas merkez, Altınyayla, Gemerek, Akıncılar, Gölova, Koyulhisar, Gürün, Kangal, Ulaş, Hafik, Doğanşar, Suşehri, Şarkışla, Yıldızeli ve Zara ilçelerinde seçmenin desteğini alan AK Parti sandıktan birinci parti olarak çıktı.

        İl genelinde oy kaybederek Milliyetçi Hareket Partisi'nin gerisinde kalan Cumhuriyet Halk Partisi İmranlı ve Divriği ilçelerinde sandıktan birinci parti olarak çıktı. AK Parti bu ilçelerde ikinci sırada yer aldı.

        (UY-AÖ-Y)

        08.06.2015 12:31:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa