Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BÜYÜKŞEHİR'İN SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

        EMRAH VAROL

        DENİZLİ (İHA) - Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Baklan ilçesini ziyaret ederek, devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

        Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever'in eşlik ettiği ziyarette ilk olarak ilçe merkezindeki pazar yerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Zolan, daha sonra Bahçeler Caddesi'nde hayata geçirilen sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Dağal mahallesindeki Büyükşehir Belediyesi'nin teslim ettiği kilit parke taşı çalışmalarını da inceleyen Başkan Zolan, son olarak Boğaziçi mahallesinin giriş ve meydanında tamamlanan sıcak asfalt çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

        Denizli'nin her noktasında hizmet verdiklerini anlatan Başkan Zolan, "Bundan da mutluluk duyuyoruz. Her gittiğimiz yerde iz bırakmak, eser bırakmak istiyoruz. Nerede dert var, nerede çaresizlik var, buna derman olmaya, çare olmaya çalışacağız. Yeter ki birliğimiz, dirliğimiz, barışımız, huzurumuz ve kardeşliğimiz daim olsun. Yeter ki beraber yürüyelim bu hedefe. İnşallah bunu da birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.

        (EV-SK-Y)

        03.06.2015 14:51:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa