Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EMREM VAKFI ERZURUM TEMSİLCİĞİNDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

        E.MEHMET YILMAZ

        ERZURUM (İHA) - EMREM Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Erzurum Temsilciği tarafından kan bağışı kampanyası başlatıldı.

        EMREM Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Genel Merkezi ile Kızılay arasında imzalanan protokol anlaşması gereği Türkiye genelinde insanlığa hizmet için kan bağışı kampanyası başlatıldı. İnsanlığa hizmet ve kan bağışı konusunda farkındalık kazandırmak amacıyla başlatılan kampanya tüm şehirlerde olduğu gibi Erzurum'da da yoğun ilgi gördü. EMREM Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Erzurum Temsilciği ile Kızılay tarafından Erzurum AVM'nin önünde açılan kan bağışı otobüsüne vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

        Kan bağışı konusunda Erzurum'daki vatandaşların duyarlı olduğunu belirten EMREM Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Erzurum Temsilcisi Emin Karadayı, insanlık için kan bağışının önemli olduğunu söyledi.

        Kan bağışında bulunarak yardım bekleyen insanlara bir nebze de olsa el uzatmak isteyen duyarlı vatandaşları kan bağışı otobüsüne davet eden Emin Karadayı, zor durumda olup da kan bekleyen vatandaşlar için kampanyayı sürdüreceklerini söyledi.

        (EMY-AA-Y)

        31.05.2015 12:44:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa