Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ AYŞE SULA KÖSEOĞLU'NUN SEÇİM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

        TRABZON (İHA) - AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmalarını Ortahisar ve Sürmene ilçelerinde sürdürdü.

        Köseoğlu, Çaykara- Dernekpazarı Derneği'ni ziyaret eden, engelli aileleri ve lösemili çocuklarla ilgili programlara katılıp yanlarında olan Köseoğlu, daha sonra Sürmene ilçesinde esnaf ve mahalle ziyaretleri yaptı. Köseoğlu, Sürmene'de Altay ve Kahveci ailelerinin düğününde nikah şahitliği yaptıktan sonra Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, AK Parti İlçe Başkanı Aydın Bayraktar, milletvekili aday adayı Nurcan Aydın'la esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

        Köseoğlu, seçildikten sonra halkla buluşma günleri yapacağını belirterek "Allah'ım nasip ederse siz de destek verir de seçilirsem, yine sizlere geleceğim. İlçelerde halkla buluşma günleri yapacağım. Burada parti ayrımı yapmadan herkesin fikir, görüş ve önerilerini dinleyeceğim. Siyaseti halkımızla birlikte yapacağız" dedi.

        (BK-ÖS-Y)

        30.05.2015 16:49:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa