Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇİVRİLLİ ÖĞRENCİLER AVRUPA'YI GEZDİ

        EMRAH VAROL

        DENİZLİ (İHA) - Denizli'nin Çivril ilçesinde bulunan Keriman Kamer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin öğrencileri, projelerini tamamlayıp Avrupa'dan döndü.

        Çivril Keriman Kamer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Baklan Limak Hüsamettin Tuyji Çok Programlı Anadolu Meslek Lisesi ortaklığında hazırlanan Avrupa Birliği Erasmus Projeleri Avrupa Birliği Ülkelerinde İş ve Ticaret Eğitiminde Kullanılan Uygulama Şirketleri Sisteminin İncelenmesi ve Staj Çalışması kapsamında Almanya'nın Duisburg şehrine yapmış oldukları ziyaretlerini tamamladılar.Proje kapsamında iki hafta süre ile Uygulama Şirketleri Sistemi üzerine eğitim ve staj çalışması yapan öğrenciler, hafta sonları yapılan kültür gezileri ile Avrupa'nın çeşitli şehirlerini tanıma imkanı buldu. Çalışmalar sonunda düzenlenen törenle öğrencilere katılım sertifikaları verildi.

        Proje Koordinatörü Muhasebe Finansman Öğretmeni Murat Süer konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Birincisini başarıyla gerçekleştirdiğimiz, proje hareketliliğinin ikinci aşamasını da tamamlamış bulunmaktayız. Bu çalışma ile öğrencilerimiz Avrupa Birliği ülkelerindeki yeni ve farklı uygulamaları görme imkanı buldular. Ayrıca proje sonunda öğrencilerimize verilecek olan ve Avrupa Birliği ülkelerinde kabul gören Euro Pass sertifikası ile de öğrencilerimize yurt dışında çeşitli iş kapılar açılacaktır" dedi.

        Okul Müdürü Ömer Falak da eğitim ve staj çalışmaları ile öğrencilerin mesleki bilgi, beceri ve deneyimlerini bir üst seviyeye çıkardıklarını belirterek, bu sayede edindikleri bilgi ve deneyimlerin ileriki iş yaşantılarında kendilerine bir artı sağlayacağını belirtti.

        Proje ortağı olan Baklan Limak Hüsamettin Tuyji Çok Programlı Anadolu Meslek Lisesi muhasebe öğretmeni Cumhur Altınbaş ise "Okulumuzun böyle uluslar arası projelerde yer alması, bizim için gurur ve kıvanç kaynağıdır" diye konuştu.

        (EV-SK-Y)

        29.05.2015 16:00:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa