Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ TARIMI GÖKSUN'DA KONUŞULDU

        - ELBİSTAN ZİRAAT ODASI BAŞKANI BULUT:

        - "ELBİSTAN OVASINDA 22 MİLYON TON BUĞDAY BEKLİYORUZ"

        ALTAN SEL

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Kahramanmaraş merkez ve ilçelerinin ziraat odaları başkanları Göksun ilçesinde Kahramanmaraş tarımını değerlendirdiler.

        Göksun Ziraat Odası Başkanlığı'nın ev sahipliğini yaptığı değerlendirme toplantısında konuşan Elbistan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bulut, Kahramanmaraş'ın coğrafyasının Türkiye'nin coğrafyası gibi olduğunu ifade ederek, "Nasıl Türkiye'de dört iklim yaşanıyorsa, Kahramanmaraş'ta da dört iklim yaşıyoruz. Bu nedenle değişik ürünlerimiz var. Bu yıl çok yağışlı bir dönem geçirdik. Mühendislerimizin çalışmalarına baktığımızda Kahramanmaraş'ta ürünlerimizde ve bahçelerimizde bir sıkıntı görülmüyor. Bu yıl Elbistan ovasında 22 milyon ton buğday bekliyoruz. Çiftçilerimizin sıkıntılarıyla yakından ilgileniyoruz çözüm yollarını araştırıyoruz" ifadesini kullandı.

        Toplantıya, Kahramanmaraş Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çetinkaya, Göksun Ziraat Odası Başkanı Selim Cüce, Andırın Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sarıbıyık, Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar, Çağlayancerit Ziraat Odası Başkanı Ömer Çedene, Türkoğlu Ziraat Odası Başkanı Mehmet Karaca, Ekinözü Ziraat Odası Başkanı Ali Kahraman, Pazarcık Ziraat Odası Başkanı Mehmet Torun ve Nurhak Ziraat Odası Başkanı Osman Karaca katıldı.

        (SEL-ADN-Y)

        21.05.2015 13:38:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa