Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÜMRÜKÇÜOĞLU'NUN MUHTARLARLA BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

        - BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ORHAN FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU, DERNEKPAZARI İLÇESİNDE MUHTARLARLA BULUŞTU

        TRABZON (İHA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun ilçelerdeki muhtarlarla buluşmaları devam ediyor.

        Dernekpazarı ilçesinde muhtarlarla bir araya gelen Başkan Gümrükçüoğlu, mesai arkadaşı olarak gördüğü muhtarların yol göstericiliğinden her zaman yararlandıklarını ve kapılarının sonuna kadar muhtarlara açık olduğunu söyledi.

        Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık, AK Parti İlçe Başkanı Zeki Avni Usta ve belediye meclis üyelerinin de katılımıyla muhtarlarla bir araya gelen Başkan Gümrükçüoğlu "Muhtarlarımızla zaman zaman görüyoruz. Her zaman onların hizmetindeyiz. Çünkü muhtarlarımız kamu hizmeti yapıyorlar. Onlar bizim mesai arkadaşlarımızdır. Şehre en iyi hizmeti getirmek için geççe gündüz çalıyoruz. Şehrin her sahasına hizmet götürmeye çalışıyoruz. Şehrin daha da gelişmesi için önemli adımlar atıyoruz. Ayrım yapmadan herkesi kucaklayıcı hizmetler yürütüyoruz ve bundan sonra da bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her ilçemize eşit hizmet anlayışı ile birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerimizi sürdürüyoruz" dedi.

        Bahar ayının gelmesiyle birlikte yol, su ve kanal çalışmalarına başlandığını kaydeden Gümrükçüoğlu, "Kasım ayına kadar bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Trabzon genelinde bu yıl 100 milyonluk asfalt, beton yol yanı sıra su ve altyapı çalışması yapmayı planlıyoruz. İlçe belediye başkanlarımız ve mahalle muhtarlarımızın taleplerine göre yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Hiçbir siyasi ayrım yapmadan tüm ilçelerimizde ve mahallelerimizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yatırımları adaletli bir şekilde dağıtmaya gayret edeceğiz. Bunu yaparken de ilçelerin alanı, nüfusu, yol ağı ve bugüne kadar yapılanların gözden geçirilmesi kriterlerine göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

        Muhtarları dinleyerek notlarını alan Başkan Gümrükçüoğlu, "Hizmetlerimizi etkin bir şekilde sürdürebilmemiz için ekonomik ve siyasi istikrar olması lazım. Bu nedenle 7 Haziran'daki seçim çok önemli. Hangi siyasi görüşten olursa olsun vatandaşlarımızın bu seçimde de istikrara oy vereceğine inanıyorum ve bekliyorum" ifadelerini kullandı.

        (BK-ÖS-Y)

        18.05.2015 15:34:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa