Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOLLAR BÜYÜKŞEHİR İLE GÜÇLENİYOR

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, merkez ilçeler başta olmak üzere 13 ilçede üstyapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

        Okul yolları, beton parke, kaldırım, stabilize, beton yol, asfalt yama ve sıcak asfalt serme işlerine aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri dur durak bilmiyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, inşaatı devam eden Eyyubiye Devlet Hastanesi önündeki yolda genişletme ve güçlendirme çalışması yapıyor. İş makineleri ve kamyonların aralıksız mesai yaptığı alanı şantiyeye çeviren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, inşaat bitmeden yollarını hazırlamak için yoğun mesai harcıyor. Ekipler çalışmalar kapsamında Eyüp Peygamber Makamı önündeki yolun deforme olan bir kısmını sökerek, yeniden asfaltlama çalışmasına başladı.

        Ayrıca ekipler Karaköprü mesire alanı önünde de asfalt yama çalışmasını yürütüyor.

        (SD-SO-Y)

        14.05.2015 19:06:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa