Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLİ ADAYI MEHMET PARSAK, BAŞMAKÇI İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

        HAYATİ KANAT

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Mehmet Parsak, seçim çalışmaları kapsamında Başmakçı ilçesini ziyaret etti. Fabrikada çalışan işçilerle bir araya gelen Parsak, MHP iktidarında asgari ücretin net 1400 TL olacağını söyledi.

        Parsak, Başmakçı'daki tavuk çiftliklerini ve fabrikaları ziyaret etti. Parsak, partililerle Ovacık ve Çığrı beldelerinde de halkla bir araya geldi. Beldelerden yüzde 70 oy sözü alan Parsak, Başmakçı'daki tavuk çiftliklerinde çalışan işçilere, MHP iktidarında asgari ücretin net 1400 TL olacağını söyledi. Ziyaretlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçim beyannamesini anlatan Parsak, "Başmakçı ilçemizdeki tavuk çiftlikleri ve fabrikalarımızı ziyaret ettik. Emekçilerimize MHP iktidarında asgari ücretin 1400 TL olacağının müjdesini verdik. Emeklilerimize de Mart ve Eylül aylarında 1400'er lira olmak üzere yıllık iki asgari ücret tutarında emekli desteği hakkı tanıyacağız. Cumhurbaşkanı milletvekili emeklisi aynı tutarda ödenek alacaktır. Emeklilerin banka promosyonu alabilmelerinin önünü açacağız. Esnafımızın emekli aylığından kesilen SGK primini kaldıracağız. Sağlık hizmetinde alınan ek ücret ve katılım payı uygulamasına son vereceğiz. Emeklilerimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz, emekli aylığı zammını özel bir endeksle belirleyeceğiz. Emekli aylığı hesabından refah payını çoğaltacağız. Yaşa ve prim gün sayısına takılanların mağduriyetini mutlaka gideceğiz" diye konuştu.

        (HK-MET-Y)

        14.05.2015 16:44:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa