Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİN GÖREVLİLERİ EZAN OKUMA VE KUR'AN OKUMA YARIŞMASI YAPTI

        KIRŞEHİR (İHA) - Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Kırşehir'de görev yapan din görevlileri arasında Hafızlık, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma, Ezanı Güzel Okuma yarışmaları Hoca Ahmet Yesevi camisinde yapıldı.

        Jüri üyeliklerini İl Müftüsü Mehmet Şahin, İl Müftü Yardımcısı Şevket Karaca, İHL Meslek dersleri öğretmeni Ahmet Lale, Akçakent İlçe Müftüsü Osman Bayram Latifoğlu, Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü İsmail Koç ve Uzman Vaiz Şevket Şimşek'in yaptığı yarışmalarda hafızlık dalında Mucur Kızıldağ Yeniyapan Köyü Camii İmam-Hatibi Bilal Ağırtopçu birinci oldu. Bayanlar Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma dalında ise Akçakent Yeniyapan Kız Kur'an kursu öğreticisi Nurcan Gider dereceye girdi.

        Yarışma sonunda İl Müftüsü Mehmet Şahin, "2015 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan bu yarışmalarda dereceye girenleri tebrik ediyorum, dereceye girmeseler de gelip bu yarışmalarda cesaretlerini ve özgüvenlerini ortaya koyan bütün görevlilerimizi cani gönülden kutluyorum" dedi.

        (EÖ-AÖ-Y)

        13.05.2015 16:22:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa