Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ HEYETİ HIDRELLEZ ŞENLİKLERİNE KATILDI

        HAYATİ KANAT

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve milletvekili adayları, Emirdağ ilçesinin Gömü beldesi ile Sinanpaşa'nın Balmahmut köyünde Hıdrellez şenliklerine katıldı.

        İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Milletvekili adayı Akif Özkaldı, İl Başkan Yardımcıları Ahmet Yeşilırmak ve Hüseyin Tutumlu ilk olarak Gömü beldesindeki şenliklere katıldı. Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin'in açılış konuşmasıyla başlayan Hıdrellez şenlikleri, renkli görüntülere sahne oldu. Milletvekili adayı Akif Özkaldı, Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin'e güzel bir Hıdrellez şenliği hazırladığı için teşekkür etti. Emirdağ ilçesine ve Gömü Beldesinde DSİ Genel Müdürlüğü görevi süresi boyunca önemli hizmetler yaptığını hatırlatan Özkaldı, "Afyonkarahisarımız da ve ilçelerimizde yatırım ve hizmet yapmadığımız yer kalmadı. Gölet, baraj, sulama sistemi, taşkın koruma tesisleri gibi birçok tesisi inşa ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Emirdağ ilçemizde bu yatırımlardan aldı ve almaya da devam ediyor" diye konuştu.

        Yapılan konuşmaların ardından Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin ile Bayat İl Genel Meclis Üyesi Osman Güllü birlikte oyun havası oynadılar. Gömü halkının ve çok sayıda vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği şenlikler gün boyu çeşitli etkinlikler devam etti.

        Gömü beldesinin ardından Sinanpaşa ilçesine bağlı Balmahmut köyüne geçen İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve beraberindekiler, burada ilçe teşkilatı ve il genel meclis üyeleri tarafından karşılandı. İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel'in de katıldığı Balmahmut Hıdrellez şenliklerinde konuşan İl Başkanı Yurdunuseven, "Baharın habercisi olan Hıdrellez'in ilimize, ilçemize ve köyümüze hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        Yurdunuseven, İl Genel Meclis Başkanı Sel ve İl Başkan yardımcılar,ı beraberindeki teşkilat mensuplarıyla birlikte şenliğe katılanları teker teker ziyaret ettiler.

        (HK-MET-Y)

        11.05.2015 16:39:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa