Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLİ ADAYI BEDER'DEN TARLADA ÇALIŞAN KADINLARA ZİYARET

        HAYATİ KANAT

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Fatih Beder, Çobanlar İlçesindeki seçim çalışmalarının ardından ilçeye bağlı Kocaöz Beldesi, Kale, Göynük ve Akkoyunlu köylerini ziyaret etti.

        Beder, Kocaöz Beldesi, Kale, Göynük ve Akkoyunlu köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Köy ziyaretleri arasındaki mesafelerde tarlalarda haşhaş çapasında çalışan kadınlara misafir olup kolaylıklar dileyen Beder, ikramlarda bulundu. Köy ziyaretlerinde çocukların büyük sevgisiyle karşılaşan Beder, çocuklara da çikolata ve balon dağıttı. Ayrıca yapımı devam eden Göynük Gölet'inin çalışmaları hakkında bilgiler alan Beder, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun Afyonkarahisar'ı Gölet ve Barajlarla donattığını söyledi.

        Çobanlar'daki köy ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet eden Beder, "Köylü milletin efendisidir. AK Parti sizlerin her zaman efendisi değil hizmetkarı oldu. Ülkemiz için, Ülkemizin yönetimini belirleyecek konumu için siyasi dengelerin ve taşların yerine oturması için çok önemli ve çok hassas bir seçimden geçeceğiz. Bizler bugün sizlere kendimizi tanıtmak, yapacağımız projeleri anlatmak amacı ile aranızdayız. Sizlerle birlikte bu 7 Haziran seçim sürecini Allah'ın izni ile çok büyük başarıyla gerçekleştireceğimize yürekten inanıyorum. Çobanlar'da ve Afyonkarahisar'da hedefimiz belli. İnşallah yüzde 75 oyla ilimizde birinci parti olacağız. TBMM'ye de 5 vekil göndereceğiz. AK Parti hükümetlerinin her zaman halkın ve hakkın yanında oldu ve olmaya da devam edecek. Çobanlar ilçemizi, Kocaöz Beldemizi ve köylerimizi daha da geliştirmek için çalışacağız " diye konuştu

        (HK-GC-

        05.05.2015 14:36:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa