Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZKAYA'YA BAŞMAKÇI'DA YOĞUN İLGİ

        HAYATİ KANAT

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Av. Ali Özkaya, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini Başmakçı İlçesi ile sürdürdü.

        Özkaya, ilçelere yönelik yürüttüğü ziyaretlerini Başmakçı ile sürdürdü. AK Parti Başmakçı İlçe Başkanı Ramazan Bozbaş ve yönetimi tarafından karşılanan Özkaya, ilçe halkı tarafından yoğun ilgi gördü. İlçe ziyaretlerini kurum ve belediye ile başlayan Özkaya, ilçede kurulan semt pazarını gezerek, pazarcılarla sohbet etti. Pazarcı esnafının sorunlarını da dinleyen Milletvekili adayı Özkaya, AK Parti hükümetlerinin esnaf ve sanatkara yönelik yaptığı çalışmalardan bahsetti. Pazarcı esnafları ve vatandaşlarla teker teker ilgilenen Özkaya, "Esnaf ve sanatkarımız bizim başımızın tacıdır. 2002 yılından bu güne kadar hükümetlerimiz esnafımızın yanında olmuş birçok yenilik ve düzenlemeyi yapmıştır. Esnafa rahat bir nefes aldıran AK Parti hükümetleri Allah'ın izni ile esnaf ve sanatkarın yanında yer almaya devam edecektir" dedi.

        Pazaryeri'nin ardından Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcilerini ve işletmeleri de ziyaret eden Özkaya, bölgede faaliyet gösteren işletmelerin, STK temsilcilerinin, esnaf ve sanatkarların Ankara'da ki sesi olmaya devam edeceğini vurguladı.

        Milletvekili adayı Av. Özkaya'ya ziyaretlerinde Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi (İGM) üyeleri Uğur Dalgalı, Hüseyin Demirkan, Belde Belediye Başkanları ile partililer eşlik etti.

        (HK-

        02.05.2015 14:34:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa