Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZKAYA'NIN İLÇE ZİYARETLERİ

        HAYATİ KANAT

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - AK Parti Milletvekili Adayı Ali Özkaya, seçim çalışmalarını ilçelerde sürdürüyor.

        Milletvekili Adayı Ali Özkaya, beraberindeki partililerle birlikte Kızılören ve Hocalar ilçelerindeki vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Kızılören ilçesini ziyaret eden Özkaya, Parti İlçe Başkanı Mehmet Yeşilyurt ve yönetimiyle sohbet etti. İlçe Başkanı Yeşilyurt'a çalışmalarında başarılar dileyen Özkaya, ilçe merkezindeki kıraathaneleri ve esnafları dolaşarak vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu. Kızılören ilçesinde Ekinova ve Gülyazı köylerini ziyaret eden Özkaya, köylülerin taleplerini dinledi.

        Kızılören'in ardından Hocalar ilçesine geçen Özkaya, Parti İlçe Başkanı İsmail Özkuleli ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. İlçe teşkilatında partililerle bir araya gelen Özkaya, daha sonra kamu kurumlarını ziyaret etti. Hocalar ilçe halkıyla buluşan Özkaya, tarım alanlarının verimli sulanması için devam eden çalışmaların takipçisi olacağını vurguladı. Hayvancılıkla ilgili bölgeye hitap edecek mezbahalar kurulması için girişimlerde bulunacaklarını da aktaran Özkaya, "Tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız. Partimizin iktidar olduğu 2002 yılından bu güne kadar çiftçimizin ve besicimizin yanında olduk. Çiftçimize ve besicimize destekler verdik. Bundan sonrada destekler artarak devam edecek" dedi.

        Yapılan konuşmaların ardından Özkaya, beraberindekilerle birlikte esnafları, işyerlerini ziyaret etti.

        (HK-GÖ-Y)

        02.05.2015 11:00:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa