Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - TFF 1. Lig'de 24 Kasım Cuma günü Adana Demirspor'u konuk edecek Grandmedical Manisaspor'un teknik direktörü Fatih Tekke, ligde daha iyi bir konumda olmak istedikleri söyledi.

        Tekke, Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, deplasmanda oynadıkları Elazığspor maçındaki hakem yönetiminden rahatsızlık duyduğunu kaydetti.

        Maçlarda önemli olanın mücadele olduğunu ifade eden Tekke, şöyle konuştu:

        "Ne kadar eksik olduğumuz değil ne kadar mücadele ettiğimiz önemlidir. Elazığspor maçında hakemlerin adil bir yönetimi olmadı. Burada ciddi bir mücadele var ve bu mücadeleyi herkesin görmesi lazım. Beklentim sadece adalet."

        - "Daha iyi yerlerde olmamız lazım"

        Takım olarak belli bir aşama yakaladıklarını anlatan Fatih Tekke, "Adana Demirspor karşılaşmasının hazırlıkları devam ediyor. Puan almak için elimizden geleni yapacağız. Manisaspor'a sıralamada bulunduğu yer hiç yakışmıyor. Daha iyi yerlerde olmamız lazım, bunu yapabiliriz." diye konuştu.

        Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edilmesi konusunda ise Tekke, şunları kaydetti:

        "Benim orada canım sıkılıyor, canım çıkıyor ne yapayım, sitemler olabilir. Kendimi orada kontrol ediyorum. Maçın içerisinde o kadar absürt şeyler oluyor ki. Bu ilk defa olan bir şey değil. Gollerimiz verilmedi, puanlarımız gitti. Bu maçta gol yemek motivasyonu bozabiliyor. Oyuncu psikolojisi için çok önemli. Penaltı verilmedi, kimi disiplin kurula sevk edeceğiz, nasıl olacak? Biz de hata yapıyoruz ama gayri ahlaki bir tutum sergileniyorsa herkes disiplin kuruluna sevk edilmeli. Ne yapmışım bağırmışım. O kadar da bağırmaya hakkımız olsun."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa