Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinden oluşan bir heyet, Türk Hava Yolları'nın Ankara'dan direkt uçuş başlattığı Frankfurt'a gitti.

        ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, THY'nin tarifeli seferiyle bu sabah Almanya'nın Frankfurt kentine hareket eden heyet, burada, kongre ve fuar turizmi konusunda temaslarda bulunacak.

        ATO heyeti, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası, Frankfurt Ekonomi Kalkınma Kurumu ve Messe Frankfurt yetkilileriyle bir araya gelecek.

        ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, yaptığı açıklamada, Ankara'dan yurt dışına direkt uçuşların artırılması için bir yıldır girişimlerde bulunduklarını hatırlatarak, "Direkt uçuşlar başladığında ATO olarak destek vereceğimizi söylemiştik. Hem bu sözümüzü yerine getirmek hem de kongre ve fuar turizmi konusunda temaslarda bulunmak amacıyla Frankfurt'a gidiyoruz. Frankfurt, dünyanın en önemli kongre ve fuar şehirlerinden birisi. ATO yönetimi olarak Ankara'nın da Frankfurt benzeri bir kongre ve fuar şehri olması için elimizden gelen çabayı göstermeye hazırız." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa