Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te maske kullanarak bıçak zoruyla 3 cep telefonu gasbeden 9 zanlıdan 7'si tutuklandı.

        Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, düzenledikleri operasyonla maske kullanıp bıçak zoruyla 1 saatte 3 cep telefonunu gasbeden 9 şüpheliyi yakalandı.

        Zanlılardan 18 yaşından küçük olduğu belirtilen Y.Y, M.K. ve İ.O. Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilirken, diğer zanlılar İ.Y, H.K, A.Y, H.G, M.P, M.Y. ise İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Şehitkamil Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.

        Şüphelilerin olayda kullandıkları bıçak ve maske ile gasbettikleri cep telefonları ele geçirildi. Telefonlar sahiplerine iade edildi.

        Gaspta babasının ticari aracını arkadaşlarıyla kullanan A.Y. kendisini görüntüleyen gazetecilere "ben halı yıkamacısıyım, pişmanım" dedi.

        Adliyeye sevkedilen zanlılardan İ.Y, H.K, A.Y, H.G, M.P, M.Y. ile çocuk yaştaki İ.O. tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa