Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'da mevsimin ilk karı, Kavaklıdere ilçesindeki bin 892 rakımlı Göktepe Dağı'na yağdı.

        Bölgede etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde yerini kara bıraktı. Kavaklıdere ilçesinde bulunan kentin en yüksek dağlarından Göktepe Dağı'nın yüksek kesimlerine yağan kar, zirvenin beyaza bürünmesine neden oldu.

        Şehir merkezi ile Yatağan ve Menteşe ilçelerinden rahatlıkla görülebilen karlı zirveler, güzel görüntüler ortaya çıkardı.

        Yaklaşık 10 santimetreye ulaşan karlı zirveyi yakından görmek için bölgeye giden Mustafa Aktaş, AA muhabirine, "Yatağan'dan, Göktepe'ye kar yağdığını görünce hemen kar olan yere geldim. Bilindiği gibi bu yaz çok kurak geçti. Karın yağması herkesi sevindirdi. Muğla'ya yılın ilk karı düştü. Her taraf beyaza büründü. Manzara çok güzel. Geldik, kar oynadık, dönüyoruz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa