Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Hayırda Buluşanlar Topluluğu üyeleri, Hasköy ilçesine bağlı iki köy okulundaki öğrencilere bot ve kırtasiye yardımı yaptı.

        Topluluk üyeleri, Azıklı ve Böğürdelen'deki köy okullarına giderek, öğrencilere kışlık bot ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Hediyelerini alan öğrenciler büyük mutluluk yaşadı.

        Topluluğun akademik danışmanı Hatip Erdoğmuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl yaklaşık 4 bin öğrenciye yardımda bulunduklarını söyledi.

        Köy çocuklarının sevincini kendi mutlulukları gibi gördüklerini anlatan Erdoğmuş, "İstanbul'dan Muş'un en ücra köylerine bot gönderen yardımseverler var. Hepsine teşekkür ediyorum. Yardımlarımız bundan sonra da devam edecek." dedi.

        Topluluk üyelerinden MŞÜ İlahiyat Fakültesi öğrencisi Tuba Altıntaş ise kış mevsiminin yaklaştığını, bu vesileyle köy okulundaki öğrencilere yardımda bulunduklarını ifade etti.

        Küçüklüğünden beri birilerinin kendisine yardım ettiğini ancak şimdi aynı şeyi başkalarına yapınca büyük heyecan duyduğunu dile getiren Altıntaş, "Buraya gelir gelmez gördüğüm şeylerden biri, küçücük bir çocuğunun ayağındaki lastik ayakkabıydı. Her şeyden önce çorapları ıslaktı. Yani ayakları ısınamıyordu. Biz onu ısıttık. Lastik ayakkabıları çıkartıp ona yeni bir ayakkabı verdik. O da mutlu oldu, biz de mutlu olduk." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa