Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te bir otomobilden 17 saniyede 25 bin lira çalındı.

        Beylerbeyi Mahallesi'nde alçı malzemeleri satan İbrahim Yolcu, banka hesabındaki 25 bin lirayı çekerek, otomobiliyle iş yerine doğru hareket etti. Bu sırada başka bir araçta bulunan iki hırsız, Yolcu'yu takibe aldı. Unuttuğu bir evrak için iş yerine dönen Yolcu'nun içeriye girdiği sırada aracına yaklaşan hırsızlar, şoför mahallinin camını kırarak, koltuğun üzerindeki 25 bin lirayı alıp kaçtı.

        Aracına döndüğü sırada camın kırıldığını ve paranın yerinde olmadığını gören Yolcu, durumu polise bildirdi. Güvenlik kamera görüntüsünü inceleyen ekipler, hırsızlığın 17 saniyede gerçekleştiğini belirledi.

        Eşkalleri ve geldikleri otomobilin plakası belirlenen hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı.

        Hırsızlık mağduru İbrahim Yolcu'nun kardeşi Mustafa Yolcu, yaptığı açıklamada, hırsızlığın nasıl gerçekleştiğini bir türlü anlayamadıklarını söyledi.

        Ağabeyinin bankadan çıktıktan sonra takip edildiğini anlamadığını belirten Yolcu, "Bizim yıllarca biriktirdiğimiz 25 bin lirayı bir anda çaldılar. Mağdur durumdayız. Bir sürü ödemelerimiz vardı. Şimdi ne yapacağız. Şüphelilerin bir an önce bulunmasını diliyoruz." şeklinde konuştu.

        Bu arada işyerine ait güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, park halindeki otomobilin yanına yaklaşan başka bir otomobilin arka kapısından inen zanlı, 17 saniye içerisinde aracın camını kırarak arka koltuktaki 25 bin lirayı alıyor. Otomobiline binen şüpheli, hızlıca olay yerinden uzaklaşıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa