Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU (AA) - Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da kar yağışı etkili oluyor.

        Bolu'ya yaklaşık 45 kilometre uzaklıkta Köroğlu Dağları'nın zirvesinde yer alan Kartalkaya Kayak Merkezi'nde, dün akşam başlayan sağanak yerini gece saatlerinde kar yağışına bıraktı.

        Yağışın aralıklarla devam ettiği kayak merkezinde kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı. Merkezde bulunan oteller ise yeni sezon öncesinde hazırlıklarını tamamladı.

        Öte yandan otellerde çalışan personel, pistlerde kartopu oynayarak karın keyfini çıkarttı.

        Kartalkaya'daki bir otelin genel müdürü Yusuf Avcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışına sevindiklerini belirterek, "Kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı. Yağış aralıklarla devam ediyor ve birkaç gün boyunca da yağması bekleniyor." diye konuştu.

        Avcı, sezon hazırlıklarının tamamlandığını belirterek, "Sezon, aralık ayının ilk haftası açılacak. Kar, erken yağmaya başladı ve bu sezon çok güzel geçecek. Kartalkaya'yı tercih edenler karın, kayak ve snowboard yapmanın keyfine doyacak." şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa