Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, Türkiye Oryantiring Şampiyonası'na ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

        Çiftçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonanın, Çukurpınar köyünde yurt içi ve yurt dışından gelen bin 154 sporcunun katılımıyla hafta sonunda gerçekleştiğini anımsattı.

        Tunceli'de 2011 yılında şehit düşen komiser Cem Kerman ve eşi Dilay Kerman'ın isminin verildiği organizasyonun tamamlandığını belirten Çiftçi, "Şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan son derece mutluluk duyduk. Trakya'yı oryantiring sporunun merkezi yapmak için önemli bir adım attık. Bölgemiz bu spor için çok elverişli. Sporcularımızdan da çok olumlu dönüşler aldık." diye konuştu.

        Çiftçi, şampiyona kapsamında kendisinin de yarıştığını hatırlatarak, Türkiye'de parkuru tamamlayan ilk vali olması dolayısıyla da ayrı bir mutluluk duyduğunu aktardı.

        Şampiyonanın kente ekonomik girdi sağladığını vurgulayan Çiftçi, yarışlara şehitlerin adının verilmesi nedeniyle gurur duyduklarını sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa