Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 7. haftasında evinde Gaziantep Basketbol'u 91-84 mağlup eden Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Mihailo Uvalin, kendileri için önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

        Uvalin, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, zor bir karşılaşma oynadıklarını vurguladı.

        Kazanmaları gereken bir maçtan galip ayrıldıklarını belirten Uvalin, "Rakibimiz çok iyi bir takım. Takım halinde iyi oynadık. Bu maçı kazanmamız gerekiyordu ve bunu da başardık. Oyuncularımı tebrik ediyorum." diye konuştu.

        - Gaziantep Basketbol cephesi

        Gaziantep Basketbol Antrenörü Zafer Aktaş ise iki takım için de önemli bir karşılaşmanın oynandığına işaret ederek, şunları kaydetti:

        "Ligin bu döneminde iki takımın da acil galibiyete ihtiyacı vardı. Zor bir dönemden geçiyoruz. Ayağa kalkmaya çalışıyoruz. Maçın içinde kırılganlık gösteriyoruz. Çok potansiyelli takımız. Kırılganlığı ortadan kaldırabilirsek galibiyetler alacağız. Oyuncularımla gurur duydum. Her top için mücadele ettik. Bu beni mutlu etti."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa