Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLECİK (AA) - Sinema, tiyatro, dizi oyuncusu ve komedyen Nejat Uygur, Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 12'ncisi gerçekleştirilen Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivalinde anıldı.

        Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki festival kapsamında, Şirin Gedikli'nin yazdığı, Hakan Bilgin'in yönettiği, evliliklerine son noktayı koymak isteyen çiftin, başını belaya sokan kişinin, evlerine girmesi sonucu yaşanan olayların trajikomik hikayenin anlatıldığı "Bir yer, bir nesne, bir fiil" adlı oyun sahnelendi.

        Hakan Bilgin, Fırat Çöloğlu, Fatih Ateş Uçan, Gürel Korur ve Elif Çelik'in sahne aldığı oyun, sanatseverlerin beğenisini topladı.

        Etkinlikte, Nejat Uygur'un sahne aldığı oyunlardan kesitlerin sergilendiği slayt gösterimini tiyatroseverler ayakta alkışladı.

        Ayrıca Uygur'un ölümünün dördüncü yılı dolayısıyla Belediye tarafından vatandaşlara helva dağıtıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa