Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Darüşşafaka'ya 66-55 mağlup olan Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Selçuk Ernak, savunmada iyi işler yapmalarına rağmen hücumda etkili olamadıklarını söyledi.

        Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ernak, oyuncularını gösterdiği mücadeleden dolayı tebrik etti.

        Darüşşafaka gibi potansiyelli bir takımı 66 sayıda tuttuklarını dile getiren Ernak, "Savunma için yaptığımız strateji işimize yaradı. Fakat hücumda üstümüzde enteresan bir gerginlik vardı. İyi takımlara karşı oynarken genelde olur böyle şeyler." diye konuştu.

        Selçuk Ernak, Darüşşafaka'yı 55 sayı atarak yenemeyeceklerini vurgulayarak, "Onlar da formda, moralli. Avrupa'da kazanarak, geçen hafta Fenerbahçe'yi yenerek buraya geldiler. Tempoyu kendi arzu ettiğimiz gibi idare edebildik ama hücum kalitemiz düşüktü. Bu da mağlubiyete neden oldu." ifadelerini kullandı.

        - Darüşşafaka cephesi

        Darüşşafaka Başantrenörü David Blatt ise üç periyotta hücumda etkili oynadıklarını kaydetti.

        Sakarya Büyükşehir Belediyespor maçının zor geçeceğini bildiklerini aktaran Blatt, "Gerçekten savunmada bir iş birliği yaptığınız zaman başarılı olabiliyorsunuz. Bugün özellikle üç periyotta hücumda iyi bir performans ortaya koyduk. Sakarya Büyükşehir Belediyespor, gerçekten çok iyi bir takım ve iyi bir antrenöre sahipler. Çok maç kazanacaklarına inanıyorum." şeklinde görüş belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa