Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANKIRI (AA) - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 2 kişinin öldürüldüğü 3 kişinin de yaralandığı silahlı kavgayla ilgili açılan davada 3'ü tutuklu 12 sanığın yargılanmasına başlandı.

        Güvenlik gerekçesiyle Çankırı Ağır Ceza Mahkemesinde görülmesi kararlaştırılan davanın ilk duruşmasına tutuklu sanıklardan Erel Bucak ve Ahmet Bucak, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Nedim Bucak mahkeme salonunda hazır bulundu.

        Duruşmada kimlik tespiti yapılmasının ardından mahkeme başkanı tarafından iddianame okundu.

        Daha sonra söz verilen sanıklar, savunmalarını yaptı. Sanıklar ile avukatları, tahliye talebinde bulundu.

        Cumhuriyet savcısının mütalaası ardından mahkeme heyeti ara karar için duruşmaya ara verdi.

        Mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların tahliye talebini reddederek eksikliklerin giderilmesi amacıyla duruşmayı 19 Ocak'a erteledi.

        - Olay

        Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı Karaburç Mahallesi'nde 8 Haziran 2016'da, akraba olan Bucak ailesinin fertleri arasında çıkan kavgada taraflar birbirlerini silahla ateş açmıştı. Kavgada silahla vurulan İsmet Bucak ve oğlu Remzi Bucak olay yerinde hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa