Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından 18 Temmuz 2013'te yüz ve çene nakli yapılan Recep Sert, beyaz eşya borcunu ödemediği için tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, ilçedeki bir alışveriş merkezinden beyaz eşya satın alan Sert, taahhüt ettiği borcunu ödeyemeyince firma ihtar çekti.

        İhtar süresini uzatmak için İnegöl Adliyesine giden Sert, burada polis ekiplerince "taahhüdü ihlal" suçundan gözaltına alındı.

        Çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen Sert, burada rahatsızlanması üzerine Bursa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

        Sert'in göğüs hastalıkları bölümünde tedavi altına alındığı öğrenildi.

        Bursa'nın İnegöl ilçesinde temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzünden yaralanan Recep Sert'e 18 Temmuz 2013'te Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından yüz ve çene nakli gerçekleştirilmişti.

        Naklin ardından sağlığına kavuşan Sert, 21 Arallık 2014'te nişanlısı Esma Akyurt ile Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen törenle dünya evine girmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa