Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY (AA) - Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Hasan Sayyıdan, engellilerin fırsat verildiği zaman ülkeyi en iyi şekilde temsil edeceğini, bunu da ispatladıklarını söyledi.

        Federasyon tarafından düzenlenen Görme Engelliler B2-B3 Futsal 1. Lig ikinci devre müsabakaları Hatay'ın İskenderun ilçesinde düzenlenen açılış töreniyle başladı.

        Başkan Hasan Sayyıdan, Sakarya Spor Salonu'nda düzenlenen açılış töreninde yaptığı konuşmada, futbol, futsal, satranç ve yüzmenin de aralarında bulunduğu 8 branşta faaliyet gösterdiklerini bildirdi.

        Organizasyonda ilk devre müsabakalarını Manavgat'ta yaptıklarını hatırlatan Sayyıdan, geçen yıl Türkiye'ye takım sporlarında altın madalya getiren bir federasyon olduklarını belirtti.

        Sporculara karşılaşmalarda başarılar dileyen Sayyıdan, "Biz engelliler, fırsat verildiği zaman ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğimizi biliyoruz ve bunu da ispatladık. Amacımız, biz olmayı becermek ve biz gibi davranmak. Bunun en güzel örneklerinden birini de şu an yaşıyoruz. İnanıyorum ki güzellikle, hoşgörüyle, sevinçle başladığımız bu alan mutlulukla ve başarıyla sona erecektir." ifadelerini kullandı.

        Konuşmaların ardından ilk karşılaşma Ankara Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü ile Mersin Görme Engelliler Spor Kulübü arasında oynandı.

        Müsabakalar 22 Kasım'da sona erecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa